Onze menukaart

In het voor- en naseizoen serveren we zeven dagen per week een uitgebreide lunch met bijvoorbeeld ons Classic Nemo broodje, met gebakken gamba’s, spekjes, sud ‘n sol tomaat, lente ui en knoflooksaus.

Of wat dacht u van een Libanees platbood met huisgemaakte bietenhummus, of onze klassieke “Woodchopper” beefburger met sla, tomaat, augurk, spekjes, homemade bbq-saus en friet?

Kaaphoorn4

Verder serveren we diverse salades, soepen en hebben we altijd wisselende gerechten. Ook voor kinderen hebben we opties, zoals tosti’s, poffertjes of plates met diverse snacks.

En voor bij de koffie serveren we heerlijke taartjes die voor ons zijn gebakken door de Boerin op Hoge Hakken uit Hoorn! Denk hierbij aan huisgebakken appeltaart, worteltaart en diverse muffins. Ook hebben we standaard heerlijk cranberrykwarkgebak.

Voor bij de borrel hebben we veel heerlijke happas, waarvan een groot deel van de eilander croquetterie Cuisine du Nord komt. Zo hebben we rundvleesbitterballen, garnalenkroketjes, kaasstengels met biologische kaas van het eiland of overheerlijke bospaddenstoelenkroketjes.

In de meivakantie, tijdens Oerol en de zomervakantie blijft de keuken ‘s avonds open en serveren wij diner.

Kaaphoorn5

Wanneer we geopend zijn voor diner hebben we dagelijkse specialiteiten die op borden aan de muur worden aangekondigd.
Denk dan bijvoorbeeld aan mosselen, vers gevangen zeebaars of wild.

Daar serveren wij graag een goed glas wijn bij, door Joost zelf geselecteerd of een lekker Belgisch biertje uit fles of van de tap.

En natuurlijk hebben we ook verse munt thee of wat dacht u van een vers gemaakt wortel-gembersapje?

Kaaphoorn1

Versgemalen koffie en een echte espressomachine staan garant voor een smaakbeleving die het mediterrane gevoel van Kaap Hoorn nog eens versterkt.

Naar wens met geklopte en opgestoomde melk of een ruime keuze aan sterke drankjes.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een overheerlijke Jutterskoffie, met juttersbitter van het eiland, om even lekker op te warmen of tot rust te komen?

Graag tot ziens bij Kaap Hoorn!

%d bloggers like this: